Feb
09

Förändringar i leverans av VÖKBY Bredbands TV-tjänst

På grund av förändrade villkor för leverans av TV-tjänst kommer VÖKBY Bredbands TV-utbud att förändras natten mellan den 13 och 14 februari 2017. TV-tjänstens omstrukturering innebär att VÖKBY Bredbands nuvarande kanalutbud kommer att förändras. Beroende på vilket nät du tillhör ser denna förändring ut på olika sätt.

Om du önskar förändra ditt abonnemang finns möjligheten att maila kundservice@vokby.se eller ringa 0142 -680 680 under våra öppettider (se våra öppettider här). Om du önskar avsluta ditt abonnemang finns möjlighet att lämna in en uppsägning på våra supportsidor.

Då omstruktureringen kan innebära en förändring av din totala månadskostnad kommer justeringar att göras retroaktivt på nästkommande faktura efter omläggningen.

Följande sker i VÖKBY-nätet (Vadstena, Ödeshög, Boxholm, Ydre, Emmaboda, Motala, Yxnerum och Griffels nät i Växjö)

De aktiva kunder i detta nät som fram till omstruktureringstillfället inte meddelat annat kommer migreras till tjänsten VÖKBY-TV enligt per brev meddelade anvisningar. Besök sidan om VÖKBY-TV för att läsa mer om tillgängligt kanalutbud.

I samband med att VÖKBY Bredbands TV-tjänst förändras gör Sappa entré som en självständig TV-leverantör i VÖKBY-nätet. Sappa erbjuder hela sitt TV-utbud med hundratals kanaler, mängder av kanalpaket och inspelningsfunktion via Sappas digital-box för en komplett TV-upplevelse. Besök www.sappa.se för att läsa mer.

Följande sker i Traman (Tranås), Njudung Energi (Vetlanda), iTUX (Kinda och Åtvidaberg) och Savman (Sävsjö)

De aktiva kunder i dessa nät som fram till omstruktureringstillfället inte meddelat annat kommer migreras till tjänsten VÖKBY-TV enligt per brev meddelade anvisningar.

VÖKBY Bredband kommer efter omläggning ha möjlighet att erbjuda TV-tjänst i form av VÖKBY-TV. Med denna tjänst finns möjlighet att beställa kanalpaketen TV Lagom och TV Stor. Besök sidan om VÖKBY-TV för att läsa mer om tillgängligt kanalutbud.

Följande sker i WexNet (Växjö)

TV-kunder i Wexnet (Växjö) kommer inte påverkar av omstruktureringen vid ovanstående datum.

Kategorier Allmänt