Maj
10

190510 Driftstörning TV – Wexnet [avhjälpt]

2019-05-10 kl 15:45: Wexnet meddelar att de sedan 13:30 är drabbade av en driftstörning som orsakar störningar på TV-tjänst. Felsökning pågår.

Uppdatering kl 16.45: Wexnet har identifierat felet som påverkat tv-tjänsterna. Vid 16.45 kommer det göras en omstart som även kan påverka internetuppkopplingen till och från för vissa kunder. Wexnets bedömning är att omstarten tar cirka en timme. Om du haft avbrott och upplever problem att få igång din anslutning bör du testa att stänga av din utrustning för att sedan åter starta den.

Uppdatering kl 17.25: Omstarten beräknas pågå fram till omkring 19.00. Vissa kunder kan tappa sin internetförbindelse i omkring 15-20 minuter. Om du haft avbrott och upplever problem att få igång din anslutning bör du testa att stänga av din utrustning för att sedan åter starta den.

Uppdatering kl 19.05: Alla kunder, förutom ett fåtal kunder i Ljungsåsa, har nu fått tillbaka såväl tv-tjänst som internetuppkoppling. Tekniker är på väg ut för att åtgärda problemen som finns i Ljungsåsa.

Åtgärdat kl 20.07: Problemen i Lammhult/Ljungsåsa är nu åtgärdade och hela nätet ska nu fungera. Det kan krävas en omstart av din utrustning för att den ska komma igång igen.

Information på Wexnets hemsida:

https://wexnet.se/driftinformation/driftstorning-iptv/

 

 

Kategorier Avklarade driftstörningar