Okt
02

Förändringar i leverans av VÖKBY Bredbands TV-tjänst i Wexnet från 2 oktober 2017

På grund av förändrade villkor för leverans av TV-tjänst kommer VÖKBY Bredbands TV-utbud att förändras från och med den 2 oktober 2017 för kunder i Wexnet.
Från ovan nämnt datum kan VÖKBY Bredband erbjuda kunder i Wexnet kanalpaketen TV Stor och TV Lagom.

Hur påverkas mina nuvarande TV-tjänster?

I samband med omstruktureringen kommer samtliga kanalpaket läggas om från Sappa-TV till VÖKBY-TV. Detta innebär ett annorlunda kanalutbud och kan innebära en förändrad månadskostnad. De tjänster och den månadskostnad som enskild kund får efter omläggningen beror på den tjänst kunden har innan omstruktureringen. Exakt hur enskild kund påverkas har meddelats i separat kundbrev som skickades under augusti 2017.

Innan omläggningen hade jag TV som enskild tjänst
Samtliga TV-kunder som inte har TV i någon form av paketering (som tex Double- eller Triple-play) har efter omläggningen TV Lagom för 149 kr/mån med möjligheten att byta till kanalpaketet TV Stor för 199 kr/mån.

Innan omläggningen hade jag Triple Play
Samtliga Triple Play-kunder har efter omläggningen Triple Play med TV Lagom för 299 kr/mån med möjligheten att byta till Triple Play med TV Stor för 349 kr/mån.

Innan omläggningen hade jag Double Play
Samtliga Double Play tjänster separeras och faktureras som enskild tjänst där TV-delen förändras till TV-Lagom. Double Play upphör som tjänstform efter denna omlägging.

  • Double Play 10/10 omvandlas till en separat 10/10-tjänst samt separat TV-lagom för totalt 198 kr (tidigare månadspris 217 kr)
  • Double Play 100/100 omvandlas till en separat 100/100-tjänst samt separat TV-lagom för totalt 258 kr (tidigare månadspris 277 kr)
  • Double Play 250/250 omvandlas till en separat 250/250-tjänst samt separat TV-lagom för totalt 348 kr (tidigare månadspris 367 kr)

Innan omläggningen hade jag kollektiv leverans av TV via min bostadsrättsförening
De kunder som har TV via kollektivt basutbud genom sin bostadsrättsförening eller liknande kommer efter omläggningen flyttas till en särskild TV-paketering för 49 kr/mån. Boende med detta kanalpaket har möjlighet att själv uppgradera till TV Lagom eller TV Stor enligt ordinarie prislista.

Kategorier Allmänt