Sep
30

Vökby och Sappa informerar om ditt avtal

Grattis! Nu händer det roliga grejer!

Vi på Vökby är väldigt glada att kunna berätta att det nu sker en spännande förändring för dig som kund.

Det bredband du haft hos Vökby kommer fortsättningsvis vara precis lika snabbt och stabilt. Det kommer likt tidigare finnas bredband för dig som bara kollar mejlen och lyssnar lite på musik online, men också bredband för dig som har flera enheter igång samtidigt och streamar i högsta kvalitet. En nyhet som tillkommer är att det inom kort kommer finnas möjlighet att addera smarta wifi-tjänster till ditt bredband, som håller ditt hem uppkopplat på ett tryggt och smidigt sätt.

Du kommer också kunna välja och vraka i ett av marknadens bredaste TV-utbud från programbolag som C More, Discovery och V sport, series & film. Välj bland alltifrån större blandpaket till mindre intressepaket och enstaka kanaler. Dessutom kommer du få tillgång till flera fantastiska playtjänster så att du kan streama i mobilen, datorn och surfplattan. Ta del av alltifrån live-program via Sappa Play och Allsvenskan på Dplay Total inkl Eventkanaler till SHL på C More Premium och spännande serier på Viaplay.

Snart får du även tillgång till Omsorgsportalen – Sveriges första oberoende marknadsplats för digitala hjälpmedel och omsorgstjänster i hemmet. Där finner du alltifrån tjänster som möjliggör tillsyn för en anhörig till enklare påminnelsestöd för den boende.

Allt detta blir möjligt tack vare att vi överlåter våra kundavtal till telekombolaget AB Sappa, som vi haft ett positivt och mångårigt samarbete med. En lösning vi vet kommer blir väldigt bra för både er som kunder och för oss på Vökby.

Från och med 1 oktober 2020 kommer alltså AB Sappa vara er leverantör av bredband, TV och telefoni. Vökby kommer att fortsatt ha verksamhet med fiberutbyggnad samt vara nätägare och kommunikationsoperatör.

Samma som tidigare – men ännu bättre

Kundservice kommer fortsättningsvis att skötas ifrån Sappa i Boxholm med samma duktiga medarbetare som hjälper dig som kund. Efter ordinarie kontorstider så kommer du dessutom att få tillgång till Sappas kundservice i Göteborg, som är tillgängliga alla dagar, året om – helt utan knappval. Tillsammans kommer vi satsa på att erbjuda kundservice i världsklass!

Mer information

Du som TV-kund ska ha fått en ny digitalbox, nytt programkort och informationsbrev skickat till dig. Du som bredbands- och telefonikund kommer i mitten av oktober att få mer information från Sappa.

Faktura som du redan fått från Vökby skall betalas som tidigare till respektive part. I mitten av oktober kommer fakturan däremot att komma från just AB Sappa.

Kontakta oss

Tveka inte att höra av dig om du har några funderingar. Du når Sappa i Boxholm på 0142-680 680. Sappa är tillgängliga alla dagar, året om.

 

Vänliga hälsningar,

Vökby & Sappa

 


Kategorier Allmänt