Jan
01

Viktig kundinformation om fakturaavgift och kommande förändringar

Året lider mot sitt slut och i samband med årets sista månad informerar VÖKBY Bredband här om några av de kommande förändringarna som årsskiftet för med sig.

Ny distributör av fakturor

En förändring som sker redan innan årsskiftet är att VÖKBY byter distributör av fakturor. Detta medför att kuverten och fakturorna har aningen förändrat utseende. Dessvärre kommer tjänsten e-faktura för företagskunder temporärt upphöra som en del av distributörsbytet. De företagskunder som idag får sin faktura via e-faktura kommer framöver få sin faktura levererad på pappersavi om det inte sedan tidigare finns en anmälan om faktura via e-post.

Uppdaterade öppettider

Med start den 1 januari 2018 förändrar vi de allmänna och tjänstespecifika villkoren. De nya villkoren finns under fliken dokument. Den huvudsakliga förändringen avser våra öppettider som då blir följande:

Besökstider:
Helgfri måndag till torsdag 08:00 – 17:00
Helgfri fredag: 08:00 – 16:00

Telefontid Kundservice:
Helgfri måndag till torsdag 08:30 – 17:00
Helgfri fredag: 08:30 – 16:00

Felanmälan:
Helgfri måndag till fredag: 08:30 – 20:00
Helger och helgdag: 10:00 – 16:00

Fakturaavgift

Från och med den 1 februari 2018 kommer de kunder som valt att betala sitt abonnemang med en pappersavi att debiteras 29 kr i fakturaavgift. För att slippa denna avgift och samtidigt värna om miljön finns följande alternativ:

E-faktura:
Du anmäler dig enkelt med hjälp av formuläret som finns i din internetbank. Där finner du VÖKBY Bredband som ett av de företag som tillhandahåller e-faktura.

Faktura via e-post:
Du anmäler dig enkelt till faktura via e-post med hjälp av formuläret som finns här.

Till sist önskar alla vi på VÖKBY Bredband dig en riktigt
God Jul & Gott Nytt År!

Kategorier Allmänt