Mar
19

Projektör sökes!

Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete som projektör eller projektledare för utbyggnation av IT-infrastruktur av stadsnät och byalagsnät. Vi tror dessutom att du har förmåga att vara social och pedagogisk och att du värdesätter god service och noggrannhet. Som person måste du vara ansvarstagande.
Kunskapskrav: Övergripande kunskaper om infrastrukturutbyggnad, för- och detaljprojektering, besiktning – Planering – B-körkort – Yrkeserfarenhet från samma/likvärdigt yrke
Meriterande kunskaper: Arbete inom liknande arbeten.

Din profil
Kompetenser MERITERANDE
Projektörsutbildning, Kontakt med myndigheter

Arbetslivserfarenhet MERITERANDE
Projektör inom utbyggnation av IT-infrastruktur, Kontakt med myndigheter, t.ex. Länsstyrelse, Trafikverket, kommuner, markägare och vägföreningar mm. Besiktning av utförd utbyggnad.

Språk KRAV: Svenska:

Körkort B

Dina arbetsuppgifter
Vara beställarens Som projektör arbetar du med att ta fram underlag för grävning och förläggning av kanalisation i olika områden där vi har ett uppdrag att bygga ut infrastruktur åt olika beställare. Du håller byggmöten samt medverkar under byggnationen och säkerställer att arbetet utförs enligt de normer vi följer. Du utför besiktningar tillsammans med entreprenör, Trafikverket mm. I vårt fall handlar det om att bygga fibernät. Vi arbetar i en varierad miljö, både inomhus, utomhus, hos företag såväl som privatpersoner. Du kommer att tillhöra ett team på 7 personer med stor teknisk bredd och kompetens. Arbetsområde är Vadstena, Ödeshög, Boxholm och Ydre kommun.
Vi arbetar med löpande urval så skicka din ansökan så fort som möjligt.

https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/annonser/23954383

Kategorier Allmänt, Pressmeddelande